YORUMLAR
|
|
||||||||
![]() |
![]() Seri İlan
![]() Program Arşivi
![]() Video Galeri
Gösterim: 179
![]() Gösterim: 9189
![]() Gösterim: 5901
![]() Gösterim: 819
![]() Foto Galeri
İzlenme: 13378
![]() İzlenme: 4110
![]() İzlenme: 9846
![]() İzlenme: 6489
![]() Sivas Hava Durumu
![]() |
|||||||
![]() |
||||||||
|
Araç İstasyonu yeri belirlendi.
Suşehri Belediye Başkanlığı Tarafından Araç Muayene İstasyonu ile ilgili Basın açıklaması
Suşehri Araç Muayene İstasyonu hakkında Son Noktayı
Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel belirtti......
Suşehri ilçemize Araç İstasyonu kuruluyor........
Araç İstasyonu yeri belli oldu.......
Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçeye kurulacak özel araç muayene istasyonunun 2 ay içerisinde hizmete vermeye başlayacağını bildirdi.
Sel, yaptığı açıklamada, TÜVTÜRK Yıltaş Uluslar Arası Taşımacılık Anonim Şirketi tarafından ilçeye bağlı Bostancık köyü Pamukluk mevkisine kurulacak özel araç muayene istasyonuyla ilgili tapu işlemlerinin tamamlandığını belirtti. İstasyonun kurulacağı alanla ilgili sorun kalmadığını ifade eden Sel, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde 20 gün içerisinde özel araç muayene istasyonu inşaat çalışmalarına başlanılacak. Bu çalışmalar yaklaşık 2 ay içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu konuda yardımcı olan, destek veren herkese teşekkür ediyoruz" Sel, muayene istasyonunundan Akıncılar, Gölova, Akıncılar, Koyulhisar, Giresun´un Çamoluk, Ordu´nun Mesudiye ve Erzincan´ın Refahiye ilçelerine hizmet verileceğini kaydetti. Haberin Kaynağı " "
Neden orasi :Neden Sanayimizin için Degil Bostancık Köyü Nere Susehri Nere Sehre Gelenler Bir Daha orayi Mi Arasın Koca Susehrinde Yer Kalmadı Mı Anlaşılır Gibi Degil Bu Belediye Nin işleri
13 Nisan 2011, Çarşamba 20:01 ![]() |
Bölgesel Haberler
![]() Üye Girişi
![]() ![]() Röportaj
![]() ![]() Yazarlar
![]() ![]() Şikayeti bırak, çalışmaya bak... 13 Nisan 2012 ![]() Sisteme Kayıtlı Günün Ayeti Bulunmamaktadır.
Kaynak Yok |
|||||||